Για αυτόν, θα χρειαζόσαστε ένα αγαθό ή το καλύτερο ρομπότ αντισφαίρισης εκεί έξω.

September 6, 2018
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για αυτόν, θα χρειαζόσαστε ένα αγαθό ή το καλύτερο ρομπότ αντισφαίρισης εκεί έξω.

Εάν έχετε αρχίσει πρόσφατα την επιτραπέζια αντισφαίριση και έχετε ένα τεράστιο ενδιαφέρον για το παιχνίδι, πρέπει να έχετε αγοράσει έναν καλό πίνακα και μια ρακέτα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Αλλά τι γίνεται με τη βελτίωση του παιχνιδιού; Για αυτόν, θα χρειαζόσαστε ένα αγαθό ή το καλύτερο ρομπότ αντισφαίρισης εκεί έξω.

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd.

 

Είμαστε κύριος κατασκευαστής των διάφορων εσωτερικών και υπαίθριων πινάκων επιτραπέζιας αντισφαίρισης από το 2003 στην Κίνα. Σαν συνέχιση της τελειότητας στην ποιότητα και τη εξυπηρέτηση πελατών για να επιτύχουμε την άχρονη αφιέρωση και την εμπιστευμένη απόδοση, αυξηθήκαμε γρήγορα και έχουμε σταθεροποιήσει την καλή φήμη στην αγορά.

 

Συνεργαζόμαστε με πολλά διάσημα εμπορικά σήματα σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα μας με σκοπό να ανταποκριθούν στα πρότυπα της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Ψάχνουμε επίσης τους καινοτόμους τρόπους να κάνουμε τα ασφαλέστερα και ανθεκτικά προϊόντα. Οι MDF πίνακες είναι χαλικοστρωμένοι με την πιό προηγμένοτην κύλινδρος-ντύνοντας την τεχνολογία, η οποία μπορεί να κρατήσει τη τοπ επιφάνεια πολύ ομαλή, σαφή και πιό τακτοποιημένη. Και τα δημοφιλή επιτραπέζια πλαίσια συμπεριλαμβανομένου του U ύφους, Τ, Υ γίνονται με το φανταχτερό σχέδιο και τη βελτιωμένη ασφάλεια προτύπου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για αυτόν, θα χρειαζόσαστε ένα αγαθό ή το καλύτερο ρομπότ αντισφαίρισης εκεί έξω.  0

 

Ένα ρομπότ αντισφαίρισης είναι μια μηχανή που ρίχνει τις σφαίρες προς σταθερό έναν καθαρό απέναντι από το. Λειτουργεί ως αντίπαλος για σας και σας βοηθά να πάρετε καλύτερα και να βελτιώσετε τα κτυπήματα και τα χτυπήματά σας κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Αν και όλα τα ρομπότ αντισφαίρισης έχουν τις διαφορετικές λειτουργίες και χρησιμοποιούνται διαφορετικά, λειτουργούν χρησιμοποιώντας τις ίδιες αρχές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για αυτόν, θα χρειαζόσαστε ένα αγαθό ή το καλύτερο ρομπότ αντισφαίρισης εκεί έξω.  1

 

Τα ρομπότ αντισφαίρισης ή επιτραπέζιας αντισφαίρισης μπορούν να προγραμματιστούν για να ρίξουν τις σφαίρες σε ένα ενιαίο ποσοστό ταχύτητας σε διαστήματα. Το ρομπότ μπορεί να τεθεί ως στόχος να ρίξει τις σφαίρες στο backspin, topspin, σωστό sidespin ή οποιοδήποτε τρόπο που προτιμάτε. Ένα ρομπότ επιτραπέζιας αντισφαίρισης λειτουργεί βασικά ως προπονητής και εκπαιδευτής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Χρησιμοποιούνται παγκοσμίως και από τον αρχάριο και από τους επαγγελματικούς φορείς επιπέδων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για αυτόν, θα χρειαζόσαστε ένα αγαθό ή το καλύτερο ρομπότ αντισφαίρισης εκεί έξω.  2