Guangzhou Dunya Sports Ltd.

  • Κίνα Guangzhou Dunya Sports Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Dunya Sports Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Dunya Sports Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Dunya Sports Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Dunya Sports Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Dunya Sports Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Dunya Sports Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Dunya Sports Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Β-ΕΞΙ
Αριθμός Υπαλλήλων 100~200
Ετήσιες πωλήσεις 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος 2003
Εξαγωγή pc 90% - 100%

Εισαγωγή

Από το 2003, είμαστε περήφανοι που καθιερώσαμε τον εαυτό μας ως έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαιρετικών εσωτερικών και εξωτερικών τραπεζών επιτραπέζιου τένις στην Κίνα.Η ακλόνητη δέσμευσή μας για την τελειότητα στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών μας ώθησε σε ταχεία ανάπτυξη και μας κέρδισε μια σταθερή φήμη στην αγορά.

 

Συνεργαζόμενοι με αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα σε όλο τον κόσμο, τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά για να ανταποκρίνονται στα αυστηρά πρότυπα της Ευρώπης και των ΗΠΑ.Εξερευνούμε συνεχώς καινοτόμες προσεγγίσεις για να δημιουργήσουμε ακόμα ασφαλέστερο και πιο ανθεκτικό εξοπλισμό τραπεζούΤα πλαίσια μας MDF υποβάλλονται σε σχολαστικό UV ψεκασμό χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία, με αποτέλεσμα μια αξιοσημείωτα ομαλή, καθαρή και παρθένα επιφάνεια.Διαθέτει γοητευτικά σχέδια και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας..

 

Εκτός από τα έξοχα τραπέζια επιτραπέζιου τένις, προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ.και ακόμα και ρομπότ τραπεζικού τένις., όλα διαθέσιμα σε διάφορες ιδιότητες για να ικανοποιούν τις διαφορετικές προτιμήσεις.

Ως μέρος της συνεχούς επιδίωξής μας για την αριστεία,Έχουμε επεκταθεί στην αγορά βιομηχανικών ακινήτων ενώ συνεχώς καινοτομούμε στη βιομηχανία αθλητικών ειδών για να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες των πολύτιμων πελατών μας..

 

Προχωρώντας μπροστά, παραμένουμε σταθεροί στην δέσμευσή μας για τις αρχές της "συνεχής καινοτομίας, της τελειότητας της ποιότητας και του πελάτη πρώτα".καθώς προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο τραπεζικό τένις..

Ιστορία

Η GuangZhou Dunya Sports Ltd έχει ευημερήσει για 20 αξιοσημείωτα χρόνια.Τέλεια ποιότηταςΜε την εκτεταμένη γνώση μας που έχουμε συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αναπτύξει με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού επιτραπέζιου τένις,εξυπηρετούν τόσο την εγχώρια αγορά της Κίνας όσο και πελάτες από όλο τον κόσμο.

 

Από το 2003, είμαστε στην πρώτη γραμμή στην εισαγωγή πρωτοποριακών σχεδίων και υψηλής ποιότητας εξοπλισμού επιτραπέζιου τένις και εξοπλισμού μπατμίντον στην κινεζική αγορά και πέραν αυτής.Αυτή η ακλόνητη δέσμευση για καινοτομία μας ώθησε γρήγορα να κατακτήσουμε την αγορά και να κερδίσουμε την αξιόλογη φήμη για τα καινοτόμα προϊόντα μας και την άψογη ποιότητα.

 

Για να ανταποκριθούμε στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πολύτιμων πελατών μας, ιδρύσαμε το δικό μας εργοστάσιο το 2006, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε οικονομικά αποδοτικά, υψηλής απόδοσης τραπέζια τένις.Μέσω της συνεχούς βελτίωσης, έχουμε αναπτύξει προηγμένη και ξεχωριστή τεχνολογία επικαλύψεως κυλίνδρων και τεχνικές εκτύπωσης με οθόνη, αυξάνοντας τις παραγωγικές μας δυνατότητες.Συνεχώς δημιουργούμε καινοτόμες ιδέες για να βελτιώσουμε την γκάμα μας εξοπλισμού επιτραπέζιου τένις., διασφαλίζοντας ότι ικανοποιούμε τις διαφορετικές απαιτήσεις των αξιότιμων πελατών μας.

 

Σήμερα, παραμένουμε αφοσιωμένοι στις διαχρονικές αρχές μας της "συνεχής καινοτομίας, της τελειότητας της ποιότητας και του πελάτη πρώτα." Περιμένουμε με ανυπομονησία την ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε στις εγκαταστάσεις μας και να σας παρέχουμε εξειδικευμένη συμβουλή.

 

Υπηρεσία

Υπηρεσίες Εταιρείας:

 

Υπηρεσία πριν από την πώληση

Στην εταιρεία μας, δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την απόλαυση των οικογενειών αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα που προάγουν την ευεξία.Υπηρεσία εστίασης για διάφορα εξοπλισμούς επιτραπέζιου τένις και αθλητικά αγαθά με προσαρμοσμένη μάρκαΔιασφαλίζουμε σαφή επικοινωνία και λεπτομερή ανταλλαγή πληροφοριών πριν από την παραγωγή.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Εξοπλισμένοι με προηγμένο εξοπλισμό και χρησιμοποιώντας μοναδική τεχνική οθόνη εκτύπωσης, διατηρούμε αυστηρό έλεγχο σε κάθε διαδικασία παραγωγής.Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Πληρωμή

Δεχόμαστε πληρωμή μέσω T/T πριν από την αποστολή ή αμετάκλητη LC σε θέα.

 

Συσκευή και παράδοση

Για την συσκευασία τραπεζιού, χρησιμοποιούμε προστασία αφρού γύρω από τις γωνίες και συσκευάζουμε το τραπέζι με ασφάλεια σε σκληρά κιβώτια K=K σφραγισμένα με ταινία.Διασφαλίζουμε την κατάλληλη συσκευασία για την ασφαλή μεταφορά και τις παραδίδουμε στο λιμάνι του ShenZhenΒρίσκεται σε βολική θέση, σε απόσταση 1-2 ωρών από το εργοστάσιό μας.

 

Κίνα Guangzhou Dunya Sports Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Υπηρεσία μετά την πώληση

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων μας για περίπου ένα χρόνο μετά την παραλαβή της παραγγελίας των πελατών μας.

 

Γιατί να Επιλέξετε το "DUNYA SPORTS";

 

ΕπαγγελματισμόςΣτόχος μας είναι να παρέχουμε οικονομικά αποδοτικά και υψηλής απόδοσης τραπέζια τένις τραπέζι, ενσωματώνοντας παράλληλα καινοτόμες ιδέες σε κάθε εξοπλισμό.όπως η επανάληψη της επικάλυψης με κυλίνδρους (RRC) και η εκτύπωση με οθόνηΤα τραπέζια μας είναι σχεδιασμένα με διαφορετικό πάχος και πλάτος των ποδιών για σταθερότητα και συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας.Δίνουμε προτεραιότητα στα περιβαλλοντικά υλικά στα προϊόντα μας..

 

Εμπειρία:Από το 2003, είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τραπεζών επιτραπέζιου τένις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.Έχουμε συνεργαστεί με γνωστά εμπορικά σήματα σε όλο τον κόσμο.Εpiιpiλέον, οι piροϊόντα piου σχεδιάζουμε αpiοδέχονται τα ευρωpiαϊκά και αμερικανικά piροτύpiατα.

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας περιλαμβάνουν την προηγμένη τεχνική της επανάληψης της επικάλυψης κυλίνδρων (RRC), την μοναδική τεχνική της εκτύπωσης με οθόνη, προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ευνοϊκές τιμές,τυποποιημένη κατασκευή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια του τραπεζιού, εξαιρετική εξυπηρέτηση, εύκολη παράδοση και περιβαλλοντική συνείδηση.

 

Υψηλός έλεγχος ποιότητας:Για να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, βελτιώνουμε συνεχώς την υπηρεσία και την γραμμή παραγωγής μας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και μειώνοντας το κόστος παραγωγής.Εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής..

 

Σύστημα ελέγχου ασφάλειας:Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των πελατών εξοπλίζοντας κλειδαριές σε όλα τα μοντέλα τραπεζών μας.Ορισμένοι από τους πίνακες V-SIX συμμορφώνονται με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN14468-1.

 

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή καινοτομία, την τελειοποίηση της ποιότητας, και τοποθετώντας τους πελάτες πρώτα.

 

Κίνα Guangzhou Dunya Sports Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Η ομάδα μας

Ομάδα Εταιρείας:

 

Ομάδα πωλήσεων:
Με 13 χρόνια εμπειρίας, η ομάδα μας από έμπειρους διευθυντές πωλήσεων και αντιπροσώπους πωλήσεων είναι αφιερωμένη στην παροχή εξαιρετικής υπηρεσίας στη διαπραγμάτευση και την παράδοση. We actively participate in renowned industry events such as the GuangZhou Fair and German ISPO to establish strong relationships with our customers and stay updated on the latest trends in the sports worldΓια να προσαρμοστούμε στην ψηφιακή εποχή, δίνουμε προτεραιότητα στην ενίσχυση της διαδικτυακής μας παρουσίας και συνεργαζόμαστε με εταιρείες δικτύου που διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία για να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας στον κόσμο του διαδικτύου.

 

Η ομάδα παραγωγής:
Η ομάδα παραγωγής μας χρησιμοποιεί προηγμένη και μοναδική τεχνολογία επικάλυψης με κυλίνδρους και εκτύπωση με οθόνη, επιτρέποντάς μας να επιτύχουμε υψηλά πρότυπα αποτελεσματικότητας και ποιότητας.Κάθε γραμμή παραγωγής ακολουθεί ένα τυποποιημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα μας πληρούν την τελειότηταΔιατηρούμε τη συμμόρφωση με τα πρότυπα COSCO για την παραγωγή και τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων.

 

Η ομάδα καινοτόμου σχεδιασμού:
Με την έλευση του διαδικτύου, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην κατανόηση και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.Δημιουργούμε καινοτόμα σχέδια με βάση τα σχόλια των πελατών και καλωσορίζουμε ενεργά νέες ιδέες σχεδιασμού από τους πελάτες μαςΗ αφοσιωμένη ομάδα σχεδιασμού μας εργάζεται ακούραστα για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις των πελατών και να ξεπεράσει τις προσδοκίες.

 

Επενδυτική ομάδα:
Διαχειριζόμαστε την επενδυτική μας βιομηχανική περιοχή και κατασκευάζουμε ένα νέο εργοστάσιο για να επεκτείνουμε την παραγωγική μας ικανότητα.Έχουμε αποκτήσει ένα νέο γραφείο στην ζωντανή πόλη της Γνώσης της Κουάνγκτσοου.Ως μέρος της επενδυτικής μας στρατηγικής, αναλύουμε προσεκτικά τις συνθήκες της αγοράς και πραγματοποιούμε επενδύσεις μετοχών σε καλά διαχειριζόμενες εταιρείες με πολλά υποσχόμενο μέλλον, εξασφαλίζοντας μια λαμπρή προοπτική για την επιχείρησή μας.Είμαστε αποφασισμένοι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας., παρέχοντας εξαιρετικά προϊόντα και οικοδομώντας ισχυρές συνεργασίες με τους πελάτες μας.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα μήνυμα