Γραμμή Παραγωγής

 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
 • Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή

 

Για εμάς:

 

Η Guangzhou Dunya Sports Ltd., με το καταχωρισμένο εμπορικό σήμα V-SIX στην Κίνα και τις ΗΠΑ από το 2000, είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό, την παραγωγή,και πώληση εξοπλισμού επιτραπέζιου τένιςΤο εργοστάσιο μας βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Tongqiao, Ζώνη Ανάπτυξης Zhongkai, Huizhou.

 

Με μηνιαία παραγωγική ικανότητα 3000-5000 PCS τραπεζών επιτραπέζιου τένις και 10000-20000 PCS ρακέτες επιτραπέζιου τένις, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.

 

Στην Guangzhou Dunya Sports Ltd, ακολουθούμε τις αρχές της συνεχούς καινοτομίας, επιδιώκοντας την τελειότητα στην ποιότητα, και βάζοντας τον πελάτη πρώτα.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίεςΣας καλωσορίζουμε να μας επισκεφθείτε και να συμβουλευτείτε την ομάδα μας.


Φωτογραφίες του εργοστασίου μας:

 

Εργαστήριο επεξεργασίας υλικών:

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Η μηχανή μας για UV ψεκασμό:

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

 

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

 

 

Εργαστήριο Επιχρισμού Μεταλλικών:

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

 

 

Εργαστήριο συναρμολόγησης:

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

 

 

Εργαστήριο συσκευασίας:

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10

 

 

Αποθήκευση υλικού:

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 11

 

 

Εργάτες εργοστασίου:

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 12

 

 

Το εργαστήριο ρακέτας επιτραπέζιου τένις:

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 13

 

Πλεονέκτημα παραγωγής:

 

Τεχνολογία ψεκασμού UV: Εφαρμόζουμε προηγμένη τεχνολογία ψεκασμού UV κατά τη διάρκεια της παραγωγής, η οποία εξαλείφει τη σκόνη και το ψεκασμό, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και ελαχιστοποιώντας την περιβαλλοντική επίδραση.Η τεχνική αυτή επιτρέπει την ακριβή και ομοιόμορφη επικάλυψη, με αποτέλεσμα μια ομαλή επιφάνεια με λιγότερο από 8 βαθμούς φωτεινότητας και συντελεστή τριβής που δεν υπερβαίνει το 0.6.

 

Εμπειρογνωμοσύνη στην εκτύπωση με οθόνη: Τα τραπέζια μας διαθέτουν καθαρές και ακριβείς λευκές γραμμές, χάρη στο ειδικό πετρέλαιο εκτύπωσης και στις προηγμένες τεχνικές εκτύπωσης με οθόνη.Το μελάνι διεισδύει μέσα από τις τρύπες της μεταξοειδούς οθόνηςΤο υψηλής ποιότητας λευκό μελάνι οθόνης PVC που χρησιμοποιείται είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές, το ξεφλούδισμα και την εξασθένιση του χρώματος,διατηρώντας μια γυαλιστερή και λαμπερή εμφάνιση για έως πέντε έως έξι χρόνια.

 

 

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 

Σύστημα αναδίπλωσης: Προσφέρουμε τόσο μονό όσο και διπλό αναδίπλωτο τραπέζι για εύκολη αποθήκευση και διαχείριση χώρου.παρέχοντας ευκολία και πρακτικότητα.

 

Κάθε μοντέλο των τραπεζών μας είναι εξοπλισμένο με κλειδαριές για να εξασφαλίσει μια ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού.Το σύστημα Lock Guard System (LGS) βελτιώνει την ευκολία του ανοίγματος και κλεισίματος του τραπεζιού..

 

Εύκολη αποθήκευση: Κατανοούμε τη σημασία της απρόσκοπτης αποθήκευσης.

 

Σύστημα ασφαλείας: Μερικά από τα V-SIX τραπέζια μας συμμορφώνονται με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN14468-1, εγγυώντας υψηλά πρότυπα ασφαλείας και γαλήνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

 

 

Επιλογή πίνακα V-SIX:

 

Κατά την επιλογή ενός πίνακα V-SIX, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Πίνακας επιπέδου τραπεζιού: Προσφέρουμε διάφορα πάχους και πυκνότητες των πλακών, που επηρεάζουν άμεσα την απόδοση αναπήδησης.Επιλέξτε από πλάκες MDF με πάχους 12 mm, 15 mm, 18 mm και 25 mm, ή πλακέτες AP με πάχους 4 mm και 6 mm για διαφορετικές επιλογές πυκνότητας.

 

Το πάχος του πλαισίου συσχετίζεται με το πάχος της επιφάνειας του τραπεζιού, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και αντοχή.

 

Επικάλυψη: Τα τραπέζια μας διαθέτουν επανειλημμένη επικάλυψη κυλίνδρων (RRC), παρέχοντας βελτιωμένη ποιότητα παιχνιδιού και συνεπή αναπήδηση μπάλας.διαθέσιμα σε επιλεγμένα μοντέλα.

 

Τραπεζικό πόδι: Το πάχος και το πλάτος των ποδιών επηρεάζουν άμεσα τη σταθερότητα του τραπεζιού.

 

Υποστήριξη μεταφοράς DBS και DSS: Η διαγώνια υποστήριξη κάμψης (DBS) και η διαγώνια ευθεία υποστήριξη (DSS) προσφέρουν πρόσθετη ενίσχυση κατά απροσδόκητων αντίθετων δυνάμεων,διασφάλιση της δομικής ακεραιότητας του τραπεζιού.

 

Τροχός: Κάθε τραπέζι περιλαμβάνει τροχούς για εύκολη κινητικότητα.

 

Τυποποιημένες με οθόνη άκρες και επένδυση: Τα τραπέζια μας διαθέτουν τυπωμένες με οθόνη επένδυση άκρων και εκτύπωση λογότυπου στο πλάι του πλαισίου, παρέχοντας ανθεκτικότητα σε γρατζουνιές και μακροχρόνια ένταση χρώματος.

 

Δικαίωμα χρήσης: Το Δικαίωμα χρήσης έχει την ιδιαιτερότητα να παρέχει τη δυνατότητα χρήσης σε κάθε περίπτωση.

 

Εξωτερικά και εσωτερικά τραπέζια: Τα εξωτερικά μας τραπέζια κατασκευάζονται από καινοτόμα και γνήσια υλικά πλακέτων AP, εξασφαλίζοντας αντοχή σε διάφορες καιρικές συνθήκες.Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας MDF για να προσφέρουμε εξαιρετική και σταθερή αντίσταση., κατάλληλο για αγωνιστικά παιχνίδια ή οικιακή χρήση.

 

Στο V-SIX, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικά τραπέζια τένις τραπέζι που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία, χαρακτηριστικά ασφάλειας, και εξαιρετική απόδοση.Επιλέξτε τα τραπέζια μας για να αυξήσετε την εμπειρία σας στο παιχνίδι..

 

Guangzhou Dunya Sports Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 14

 

 

 

 

OEM / ODM

Στην Guangzhou Dunya Sports Ltd, προσφέρουμε υπηρεσίες παραγωγής OEM, επιτρέποντάς μας να κατασκευάζουμε προϊόντα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις μάρκας, λογότυπου, σχεδιασμού, υλικού και συσκευασίας των πελατών μας.

 

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η έμπειρη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην ικανοποίηση των ποικίλων αναγκών των πελατών μας και μπορεί να ικανοποιήσει τα αιτήματα παραγωγής ODM.Εκτιμούμε τη συνεργασία με τους πελάτες μας για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που πληρούν τις απαιτήσεις της αγοράςΣας καλωσορίζουμε να μας επισκεφθείτε και να συμβουλευτείτε τους εμπειρογνώμονές μας για να βελτιώσετε την προσφορά προϊόντων σας.

Ε & Α

Από την ίδρυσή μας το 2003, η Guangzhou Dunya Sports Ltd έχει δεσμευτεί για συνεχή καινοτομία, άψογη ποιότητα και ικανοποίηση πελατών.Σχεδιασμός τραπεζιού επιτραπέζιου τένις, και να εφαρμόσει αυστηρά συστήματα ελέγχου ποιότητας και ασφάλειας.

 

Οι προηγμένες τεχνικές μας, όπως το UV Spray και η οθόνη εκτύπωσης, εξασφαλίζουν ανώτερη απόδοση των προϊόντων.Κερδίζοντας μια εξαιρετική φήμη στην αγορά.

 

Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα παγκοσμίως, τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα.Επιλέξτε μας για διαχρονική αφοσίωση και αξιόπιστη απόδοση.

Αφήστε ένα μήνυμα